Turista i Skåne och njut av Österlen

I Skåne finns många öppna vyer och jordbruk. Att titta på en omfattande äppelodling eller ett fält med grödor kan vara väldigt rogivande. Jordbrukare har ofta olika maskiner till sin hjälp. Dessa kan med fördel auktioneras hem via Blinto då de satsar på nätauktioner rörande begagnade maskiner, nyttofordon och verktyg. Med fler än 25 auktionsmäklare kan Blinto se till att till exempel jordbruksmaskiner såsom begagnade skördetröskor och traktorer byter ägare på ett tryggt och smidigt sätt. När du står där som turist i Skåne och Österlen och ser ut över åkrarna kan de lantbruksmaskiner du ser vara förmedlade via Blinto eller någon annan nätauktionssajt. Bra både för säljare och köpare samt den skånska naturen.

Besök Skåne och varva ner i den sköna naturen

Att turista i Skåne är vanligt bland dem som redan bor i Skåne och Sverige i övrigt. Svenskar står för den största andelen turister i Skåne. Bland utländska turister kommer de flesta från Tyskland, Danmark och Storbritannien.
När du besöker Skåne kan det varmt rekommenderas att besöka Österlen. I sydöstra Skåne kan du njuta av böljande fält i öppet landskap likväl som övernattning i en fiskeby. Österlens landskap har mycket att erbjuda den som söker sig till en romantisk idyll. Naturen är fantastisk och dess kultur fantasieggande och intressant.