Vackra vyer i Skåne

Skåne är Sveriges sydligaste landskap och har mycket att erbjuda sina besökare. En del av Skåne som varje sommar får otroligt många turister är det vackra Österlen. En slätt- och skogsbygd i sydöstra Skåne, som är känd just för sin naturskönhet och kuststräcka.

Den skånska kusten på Österlen

Kuststräckan mot Östersjön som du hittar på Österlen går inte av för hackor. Vissa delar kan till och med förväxlas med paradisstränder vid Medelhavet. Under sommaren är det mycket folk på Österlen, men andra delar av året är här mycket lugnt.

Perfekt för filminspelning

Tack vare den låga urbaniseringsgraden och vackra stränder är Österlen perfekt för filminspelning, speciellt under lågsäsong. För en filmproduktion är Österlen perfekt. Speciellt om den ska utspela sig vid vattnet. Även du som är Stockholmsbaserad kan ha nytta av att åka hit för filmproduktionen.

Behöver du hjälp med filmproduktion i Stockholm är Crisp film ett produktionsbolag med stor erfarenhet. Det är ett produktionsbolag som arbetar i princip med allt rörligt innehåll. De kan hjälpa dig med allt ifrån en serie till en reklamfilm.

Missa inte resten av Skåne

Det finns även andra vackra delar av Skåne som du som turist inte bör missa. Exempelvis kan det vara kul att besöka Trelleborg, som är Sveriges sydligaste stad.

Även Malmö är värt ett besök, det är trots allt Sveriges tredje största stad. Där kan du äta god falafel och spana in det välkända huset Turning Torso. Du kan även göra en dagsutflykt till Köpenhamn från Malmö.