Upptäck mer av Skåne

Skåne är en region som är känd för sin natursköna omgivning och rika kulturarv. För dig som hyr ett praktiskt kontorshotell i Skåne finns det mycket att upptäcka i regionen utöver ditt arbetes närområde, från historiska sevärdheter till pittoreska byar och vackra stränder.

Malmö – en stad med allt

Ett av de mest populära ställena att besöka i Skåne är Malmö, som är den tredje största staden i Sverige. Här kan du besöka sevärdheter som Turning Torso, Malmöhus slott och Öresundsbron. I Malmö finns också ett stort utbud av restauranger, caféer och butiker.

Men Malmö är också en storstad med puls, kreativitet och ett intensivt företagande. Det är här du hittar kontorshotell som K6 med närhet till allt det som Malmös spännande stadsbild har att erbjuda samtidigt som du får allt du behöver för att jobba med hela världen som arbetsfält.

Natur och kultur

En annan populär destination i Skåne är Österlen, som är känt för sina vackra landskap och pittoreska byar. Här kan du besöka sevärdheter som Ale stenar, Kivik Musteri och Glimmingehus.

Skåne är också känt för sina fina stränder och kustlinjer. Bland de mest populära stränderna finns Ribersborg i Malmö och Falsterbo strandbad på Falsterbonäset. För dig som är intresserad av kultur eller historia så finns en hel del för dig att upptäcka i Skåne, som Skissernas museum i Lund och Kulturen i Kristianstad.

Oavsett vad dina intressen är så finns det alltid något att upptäcka i Skåne. Som hyresgäst på ett kontorshotell har du en unik möjlighet att kombinera arbete med lokal turism och utforska allt som regionen har att erbjuda.