Skaffa serviceavtal med elektriker inför högsäsongen

Du som driver verksamhet inom turistbranschen behöver vara redo i god tid inför semestersäsongen. Allt måste fungera när aktiviteten är på topp och det framför allt de praktiska bitarna. Luftkonditionering, kök och övriga elinstallationer kräver därför kontroll inför en aktiv högsäsong.

Den här artikeln är bra att utgå från för dig som driver hotell eller pensionat i Skåne. Lär dig mer om varför det är viktigt med serviceavtal och elektriker i din närhet!

Kontroll av elinstallationer

Det finns ingen sämre tajming än att strömmen går precis när du har som mest att göra. Det bästa är att ha en lokal elektriker i din kontaktlista. Söker du på nätet är det viktigt att nämna var i Skåne du befinner dig. Annars kan du få förslag på elektriker Södertälje eller annan svensk ort. Elektrikern i Södertälje är säkert en skicklig sådan, men din turistverksamhet har mer hjälp av en lokal elektriker än den som befinner sig i Södertälje.

Det finns elektriker som erbjuder företagsavtal, vilket innebär att du alltid har tillgång till firmans tjänster. Du kan be om felsökning, service av elinstallationer eller andra jobb som garanterar att allt fungerar när du har gäster på anläggningen. Driver du din verksamhet på Österlen ska du Google-söka på ”serviceavtal Österlen” för att exkludera Södertälje firmor eller hantverkare på andra orter än den ort där du befinner dig.